Vásárlónk küldte: a mai napi pozitívum

Vidéki lányként gyakran előfordul, hogy busszal utazom a fővárosba. Mint tudjuk, pénteken és vasárnap rengetegen utaznak, így szinte sosem fordul elő, hogy egy hely üresen maradna. Ez ma is így történt. Miközben néztem ki az ablakon és gyönyörködtem a vidéki, télies tájban, azon töprengtem, hogy milyen furcsa, hogy mennyi ember ül körülöttem, de senkin nem láttam eddig egy mosolyt, vagy egy elégedett arcot. Pedig biztosan elég lenne egy apró dolog is ahhoz, hogy jobb kedvük legyen.

Én is épp erre törekedtem, gondoltam meghallgatom a kedvenc zenéimet a telefonomon, így felálltam és levettem a táskámat, amiben a fülhallgatóm volt. Ekkor egy csodálatos dolog történt:

Az emberek elkezdtek súgdolózni, hogy mi ez a csodás illat, mintha virágos kertben lennének. Az emberek arca megváltozott, mindenki mosolygott és találgattak, hogy vajon minek lehet ennyire finom illata. Majd egy hölgy odahajolt hozzám és megkérdezte, hogy milyen parfümöt használok. Én pedig válaszoltam, hogy a MyPure Splendid nevű mosóparfümöt.

Nagyon-nagy büszkeséggel töltött el, hogy az én ruhámnak volt ilyen csodás illata, mely beterítette az egész buszt, és mosolyt csalt az emberek arcára.

Éljétek meg ti is ezt az érzést!

További hírek

Termékeink

  • PURE GLAMOUR MOSÓPARFÜM 500MLPURE GLAMOUR MOSÓPARFÜM 500ML Gyorsnézet
  • PURE AZURE MOSÓPARFÜM 500MLPURE AZURE MOSÓPARFÜM 500ML Gyorsnézet
  • PURE MOMENTS MOSÓPARFÜM 500MLPURE MOMENTS MOSÓPARFÜM 500ML Gyorsnézet
  • PURE LOVELY MOSÓPARFÜM 500MLPURE LOVELY MOSÓPARFÜM 500ML Gyorsnézet
  • PURE FRESH MOSÓPARFÜM 500MLPURE FRESH MOSÓPARFÜM 500ML Gyorsnézet
  • MIX PACK FOR YOU Gyorsnézet