RÓLUNK

Cégünk a Pure márkát 2015-ben hozta létre. Egy elég friss, új márkáról beszélünk, de reméljük minél hamarabb minél több emberhez eljutunk termékeinkkel. 

Termékeink elsősorban a környezet- és bőrbarát mosószerek kedvelőinek, ill. a vegán és környezettudatos higiéniát preferálóknak, a bőrérzékenyeknek, az ekcémás babáknak jelenthetnek testi és lelki megnyugvást. 

Háztartásunk tisztítására és tisztántartására természetes és állatkísérlet mentes tisztítószereket gyártunk és forgalmazunk, amelyekkel családtagjainkat és környezetünket is megóvhatjuk.

Egyre szélesedő termékpalettánkat egyre több helyen kínáljuk elérhető árakon. A vevői igényeket szem előtt tartva, igen nagy gondot fordítunk minden egyes termékünk minőségére, csomagolására. Termékfejlesztéseknél vásárlóink számára prémium minőséget kínálunk, versenyképes árakon.

 
MYPURE

EGY JÓ ÜGYÉRT

Az öko tudatos életmód kedvelői törődnek a környezetükkel és valami jobbra törekszenek. Ennek a szellemiségében a Pure márkánál teljes mértékben elutasítjuk az olyan kozmetikai és tisztítószerek gyártását, amelyekhez állatokat használnak fel vagy állatkísérletek és állatkínzás útján készülnek.

cruelty-free_logo-277x300

A FENNTARTHATÓ JÖVŐ

158116811192045404

EGY APRÓ ÉS EGYSZERŰ VÁLTOZTATÁSSAL KEZDŐDIK

Több feladatot ellátó életünk során egyre nagyobb jelentősége van az egyszerű, de hatékony megoldásoknak. Tudatosan átgondolt termékeink egyszerűbbé teszik az életedet. Ne vásárolj három terméket, ha a egy bolygó barát alternatívával, nagyobb hatást is elérhetsz. Jó neked, jó a bolygónak.

A kicsi és egyszerű változtatások nagy eredményeket hordoznak magukban.

Fontosnak tartjuk a természet megóvását, a fenntarthatóság támogatását.