Szeretnél környezettudatosabban élni és ezáltal még pénzt is spórolni? Akkor ez a cikk neked szól!

Mindannyian szeretjük a tisztaságot, a frissen mosott ruhák illatát, de sajnos abba nem gondolunk bele, hogy a boltban kapható vegyszerekkel mennyit ártunk a környezetünknek és saját magunknak. Jusson eszedbe, hogy egy-egy nagyobb takarításnál hány fajta vegyszert használsz, amelyeket folyamatosan belélegzel?

Sajnos sokan elkövetjük azt a hibát, hogy nem gondolkodunk előre, így csak a pillanatnyi örömnek élünk. Egy-egy takarítás, mosás után elégedettek vagyunk az eredménnyel, de elfelejtjük azt, hogy ezzel vajon mennyit ártottunk magunknak. Hiszem, hogy mindenki szeretne még 10-20 év múlva is egészséges lenni, hát kezdjünk el tenni érte!

Tudjuk, hogy nehéz egyik napról a másikra vegyszermentes életmódra váltani, de lépésről lépésre beiktathatjuk a környezetbarát termékeket és ezáltal még pénzt is spórolhatunk.

Hogy hogyan?

Kezd a változtatást a mosással, hisz a vegyszeres ruháid egész nap érintkeznek a bőröddel!

Már az ókori Egyiptomban is pontosan tudták, hogy melyek azok a kíméletes szerek, melyek tökéletesen tisztítják a szöveteket, valamint nagyanyáink is ezekkel tüntették el a makacs foltokat. Hogy melyek voltak ezek?

A mosószóda, a szódabikarbóna és a folttisztító só. A mai modern piacnak nem érdeke, hogy mi emberek ezt az olcsóbb és egészségesebb utat válasszuk, hiszen így nem adunk ki több pénzt, valamint nem leszünk hamarabb betegek, hogy aztán gyógyszerekre költsük a pénzünket.

Gondolj a jövődre, és változtass még ma! Sosem késő elkezdeni az egészséges életmódot!

A Pure termékek vegyszermentesek, használd őket bátran!

További hírek

Termékeink

  • PURE GLAMOUR MOSÓPARFÜM 500MLPURE GLAMOUR MOSÓPARFÜM 500ML Gyorsnézet
  • PURE AZURE MOSÓPARFÜM 500MLPURE AZURE MOSÓPARFÜM 500ML Gyorsnézet
  • PURE MOMENTS MOSÓPARFÜM 500MLPURE MOMENTS MOSÓPARFÜM 500ML Gyorsnézet
  • PURE LOVELY MOSÓPARFÜM 500MLPURE LOVELY MOSÓPARFÜM 500ML Gyorsnézet
  • PURE FRESH MOSÓPARFÜM 500MLPURE FRESH MOSÓPARFÜM 500ML Gyorsnézet
  • MIX PACK FOR YOU Gyorsnézet