Káros anyagoktól mentes Pure Mosószóda

A mosószódát nagyon könnyen, gyorsan és sokféleképpen használhatjuk fel pl.: mosásra, áztatásra, mosogatásra és nem utolsó sorban takarításra úgy, hogy saját és családunk egészségére is vigyázunk és kíméljük a pénztárcánkat is. Végül de nem utolsósorban a természet védelmében is tettünk valamit.

A mosószódát már nagyon régóta használják. Elszikesedett talajból állították elő, már anno használták takarításhoz, mosáshoz, és kozmetikai termékekhez is. A mosószóda nem tartalmaz semmi káros anyagot, amelyek gőzét belélegezve, vagy a bőrön keresztül felszívódva komoly allergiás tüneteket okozhat. Használhatjuk a lakás bármely helységében gyors takarításhoz, mosáshoz, még az érzékeny bőrűeknek, és asztmásoknak is bátran ajánljuk. A gőze nem maró hatású így nem bántja a nyálkahártyánkat sem, nem irtja ki a szervezetünknek fontos baktériumokat. A mosószóda a természetbe kerülve nem azonnal bomlik le, hanem folyamatosan bennmarad a természet anyagcseréjében.

Tippek a felhasználáshoz!

Mosás:

A megszokott mosószerből a félét, vagy akár négyötödét is kispórolhatod. Először kezdd 50 ml mosóporral és ugyanannyi mosószódával, az arányokkal kísérletezgethetsz bátran! A szóda lágyítja a vizet, így a mosógépet is kíméli és megsokszorozza a mosópor hatását is. A színeket ilyen töménységben nem bántja, 40-60 fokon a leghatásosabb. Fehér ruhák mosásakor használj csak mosószódát nem muszáj kevernek megszokott mosóporoddal.

Áztatás:

Az erősen szennyezett ruhát 10-14 órára is áztathatod a langyos vízbe. Egy literhez, kb 2 teáskanál szódát adj! A színtartósságra viszont figyelj!

Mosogatás:

5 liter forró vízhez keverve 1 evőkanál mosószódát és kiváló zsíroldó folyadékot kapsz. Könnyen leszedi az edényeidről az odaégett ételmaradékokat is, majd ecetes vízben öblíts le, hogy ne maradjanak foltok az edényen

Általános tisztítás:

Az odaégett foltot a tűzhelyen, a legpiszkosabb csempét is tisztává teheted, ha egy liter vízhez adsz egy evőkanál szódát, de akár szagtalaníthatod, tisztíthatod a szivacsokat, konyharuhákat, keféket is egy kis szappanos szódás vízben áztatva.

További hírek

Termékeink

  • PURE GLAMOUR MOSÓPARFÜM 500MLPURE GLAMOUR MOSÓPARFÜM 500ML Gyorsnézet
  • PURE AZURE MOSÓPARFÜM 500MLPURE AZURE MOSÓPARFÜM 500ML Gyorsnézet
  • PURE MOMENTS MOSÓPARFÜM 500MLPURE MOMENTS MOSÓPARFÜM 500ML Gyorsnézet
  • PURE LOVELY MOSÓPARFÜM 500MLPURE LOVELY MOSÓPARFÜM 500ML Gyorsnézet
  • PURE FRESH MOSÓPARFÜM 500MLPURE FRESH MOSÓPARFÜM 500ML Gyorsnézet
  • MIX PACK FOR YOU Gyorsnézet